Szállítási és fizetési módok

Minimális rendelési összeg bruttó 2.000 Ft!

Szállítás

Személyes átvétel

A megrendelt termékek személyes átvételére is van lehetőség, ezt a megrendeléskor a “Pénztár” oldalon a “Szállítási mód” alatt tudja kiválasztani.
Személyes átvételi pont: 3922 Taktaharkány, Rákóczi utca 2.
Nyitvatartási idő: H-P.: 6:00-14:00

Kiszállítás a megadott címre MPL Magyar Posta futárszolgálattal

Miután a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak erről e-mailben tájékoztatjuk Önt.
Ezután a futárszolgálat munkatársa is tájékoztató e-mailt és mobiltelefonszám megadása esetén SMS-t küld Önnek a csomag várható átadásának időpontjáról és a csomagszámról. A csomagokat kartondobozban szállítjuk, biztonságosan becsomagolva annak érdekében, hogy azok sértetlenül jussanak el a vevőhöz. Ennek ellenére kérjük, hogy a csomag megérkezésekor ellenőrizze a tartalmát, és amennyiben hiányos vagy törött az áru, jelezze a futárnak, mert később nem áll módunkban a termékeket cserélni.

Fizetés

Személyes átvétel esetén a megrendelt termékek bruttó árain kívül más költség nincs.

Ha futárszolgálattal történő rendelése van, akkor előre utalással is fizethet. A szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak:

  • 2 kg-ig 1490 Ft
  • 5 kg-tól 2490 Ft

Bankszámlaszámunk: 10400322-49555354-54561003 K&H Bank Zrt.

Bankkártyával szeretnék fizetni. megoldható?

Természetesen igen. A konyhavilag.hu oldalon kizárólag a Barion rendszerén keresztül lehet bankkártyával fizetni. Bármely típusú bankkártyás elfogadunk. Fizetést követően mindkét fél értesítést kap a teljesítésről. A Barion rendszere biztonságos.

20.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költség ingyenes!